fläsk | fläskkött | gris
Image
styckdetaljer | fläskkött
 

Image
fläskkarré | pulled pork
Pulled pork är troligtvis den vanligaste detaljen att röka. På Svenska heter styckningsdelen fläskkarré. Den är relativt seg men innehåller mycket insprängt fett som gör den alldeles utmärkt anpassad att köra low & slow i 4-6 timmar tills den når 92 grader. Sedan är det bara att ta två gafflar och lätt dela på köttet (Pulled kommer från att dra isär).
spare ribs | revben | revbensspjäll
Revben (Revbensspjäll) är också en mycket populär del att röka. I USA kallas de ibland "St Louis Cut", men är då bara mellandelen av revbenen. "Spare ribs" är både "Rib tips" + "St Louise Cut".
kamben | revben | baby back ribs
Kamben är delen närmast ryggraden och kallas för "Baby Back Ribs" i USA.
sidfläsk | pork brisket

Sidfläsk är en lite annorlunda detalj att grill. På köttsidan kan man se var revbenen har suttit. Skär några snitt i den feta sidan innan du lägger den på grillen. Feta sidan upp.