Uppläggnings-brädor

 
 
Image

Servering

Att röka mat är tidskrävande. Man planerar flera dagar innan och ofta spenderar man hela dagen med att förbereda och grilla.

Då får man inte slarva med serveringen. Maten skall beskådas på matbordet, den skall inte gömmas i skålar utan alla skall kunna äta med både ögon, näsa och mun. Den skall stå mitt på bordet så att alla ser och så att man kan välja lite olika beroende på vad man gillar, dvs ett levande matbord.

servering | dukning | uppläggning | kött

Våra uppläggningsbrädor är dom enda på marknaden!

De är gjorda för att förberedas i köket där man snyggt kan lägga upp maten. Sedan är det bara att ta tag i handtagen och bära in hela middagen och placera brädan på bästa platsen, mitt på bordet.

uppläggning | mat | kött | servering | bräda | trä

Funktioner

  • 2 varianter, tjocklek 18 mm (BUS) eller 31 mm (BUM).
  • Standardlängder är 80, 100 och 120 cm.
  • Standardbredd är 30 cm. Om du har ett mycket stort bord så kan vi självklart göra 40 cm (BUL).
  • För de riktigt stora festerna kan vi ta fram XXL Heavy-duty varianten som måste bäras av två personer (XBUL).
  • Material: Ek
  • Behandling: Mineralolja + Bivax
  • Handtag: Olika design på bärhandtag för maximalt grepp, se nedan.
  • Ränna: 3-5 mm ränna runtom för att förhindra spill på duk & golv.
  • Fötter: Genomskinliga/vita plastfötter eller runda aluminiumfötter, se nedan.
  • Design: Valbar design (H-Grip eller Kött).
Image
  • Diskning: Ja, den får plats stående i diskhon eller för de större längre varianterna får man diska i trädgården med vattenslang.

e-BBQ Webshop

Table-Line  BUS

Tjocklek 1.8 cm

BUS  1XL
30 x 80

BUS  2XL
30 x 100

BUS  3XL
30 x 120

 
Image
 
Image

Table-Line BUM

Tjocklek 3 cm

BUM XL
31 x 80

BUM 2XL
31 x 100

BUM 3XL
31 x 120

 
Image
 
Image

Table-Line BUL

BUL 4H
40 x 120 x 3

BUL 4T
40 x 120 x 1.8

 
Image
 
Image