Rökspån
Wood chunks

 
 

Rökspån
Wood chunks

 
Image

Wood Chunks

rökspån | wood chunks

Rökspån

rökspån

Smaksättning

Äpple:

Ta av barken och låt det torka i minst 6 månader. Röken blir tät och fruktig, väldigt gott till nöt och gris.

Körsbär:

Ta av barken och låt det torka i minst 6 månader. Röksmaken är lite söt och fruktig och passar till ljust kött, gris och fågel.

Al:

En gammal klassiker i Sverige. Röksmaken är mild och passar till det mesta.

Hickory:

Hickory ger en allround rökig smak och karaktär. Röksmaken är påtaglig och hickoryträflisor ger din mat en baconaktig smak. Hickory används med fördel till fläskkött, kyckling, nötkött.

Mesquite:

Sötare, mer delikat smak än hickory. Passar till nästan allt kött men främst lämpligt till nötkött.